To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/8176
Title: | Caracterización química y nutritiva del salvado de arroz |
---|---|
Author: | Álvarez del Castillo, Lorenzo; Francesch Ollé, Maria; Esteve García, Enric; Álvarez del Castillo, María Dolores; Salas Salvado, Jordi |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. STH - Sostenibilitat, Tecnologia i Humanisme; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria dels cereals i derivats -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Alimentació i nutrició humana -Rice--Nutrition -Arròs -- Aspectes nutritius |
Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Article - Published version Article |
Share: |