Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/8626
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Gracia, A. |
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.contributor.author | Angulo, Ana María |
dc.date | 1998 |
dc.identifier.citation | Gracia, A.; Gil, J.; ANGULO, A. Spanish food demand: a dynamic approach. "Applied economics", Setembre 1998, vol. 30, p. 1399-1405. |
dc.identifier.citation | 0003-6846 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/8626 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://pdfserve.informaworld.com/327241_788671212_713758066.pdf |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes econòmics |
dc.subject | Food consumption--Spain |
dc.subject | Aliments -- Consum -- Espanya |
dc.title | Spanish food demand: a dynamic approach |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |