To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/8680
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor.author | Angulo, Ana María |
dc.contributor.author | Gil Roig, José María |
dc.date | 2007-12 |
dc.identifier.citation | ANGULO, A.; Gil, J. Risk perception and consumer willingness to pay for certified beef in Spain. "Food quality and preference", Desembre 2007, vol. 18, núm. 8, p. 1106-1117. |
dc.identifier.citation | 0950-3293 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/8680 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | http://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6T6T-4P0081R-1&_user=1517299&_coverDate=12%2F31%2F2007&_rdoc=1&_fmt=high&_orig=search&_sort=d&_docanchor=&view=c&_searchStrId=1357577901&_rerunOrigin=google&_acct=C000053450&_version=1&_urlVersion=0&_userid=1517299&md5=f3e85a5547f6f70d6d8693244a2ddf94 |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Indústria de la carn |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Aspectes socials |
dc.subject | Meat industry and trade--Spain--Standards |
dc.subject | Food --Labeling --Spain |
dc.subject | Carn -- Indústria i comerç -- Espanya -- Normes |
dc.subject | Aliments -- Etiquetatge |
dc.title | Risk perception and consumer willingness to pay for certified beef in Spain |
dc.type | info:eu-repo/semantics/draft |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |