Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/15996
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Òptica i Optometria |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. GREO - Grup de Recerca en Enginyeria Òptica |
dc.contributor.author | Sandoval, José |
dc.contributor.author | Gor, Sergio |
dc.contributor.author | Ramallo, Jacqueline |
dc.contributor.author | Sfer, Ana |
dc.contributor.author | Colombo, Elisa |
dc.contributor.author | Vilaseca Ricart, Meritxell |
dc.contributor.author | Pujol Ramo, Jaume |
dc.date | 2012 |
dc.identifier.citation | Sandoval, J. [et al.]. Spectral signatures : a way to identify species and conditions of vegetables. A: "Color in food : technological and psychophysical aspects". CRC Press, 2012, p. 283-296. |
dc.identifier.citation | 978-1-4398-7693-0 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/15996 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | CRC Press |
dc.relation | http://www.crcnetbase.com/ |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Ciències de la visió::Òptica física::Color |
dc.subject | Color of food |
dc.subject | Aliments -- Color |
dc.title | Spectral signatures : a way to identify species and conditions of vegetables |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bookPart |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract |