To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/26620
Title: | Activitats de difusió científica i tecnològica de l'ETSEIB: "Separació i identificació dels colorants del recobriment de caramels de xocolata" |
---|---|
Author: | Rodríguez Galán, Rafael Alfonso; Urpí Garriga, Lourdes |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. PSEP - Polimers Sintètics: Estructura i Propietats. Polimers Biodegradables.; Universitat Politècnica de Catalunya. MACROM - Cristal·lografia, Estructura i Funció de Macromolècules Biològiques |
Abstract: | |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química -Colorants en els aliments -Cromatografia |
Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Article - Draft Report |
Share: |