To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/27617

Calculation process for the recovery of solutes retained in the ice in a multi-plate freeze concentrator: Time and concentration
Gulfo, Rafael; Auleda Amorós, Josep Maria; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. ALIMen - Grup de recerca en Enginyeria i Producció Alimentària
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments
-Food Technology
-Thawing temperature
-Thawing time
-Form factor
-Concentration index
-Solute mass fraction in the ice
-Fractionated thawing
-SUB-COOLED SURFACE
-FALLING FILM
-CONCENTRATION TECHNOLOGY
-BIOACTIVE COMPOUNDS
-SUCROSE SOLUTIONS
-DAIRY-PRODUCTS
-INCLUSION
-NUCLEATION
-EXTRACT
-Tecnologia dels aliments
Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article - Published version
Article
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Gulfo, Rafael; Auleda, Josep Maria; Moreno Moreno, Fabián Leonardo; Ruiz Pardo, Ruth Yolanda; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè
Moreno, F.L.; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè; Gulfo, Rafael; Robles, C.M.; Ruiz, Y.
Pazmiño, Natalie Valeria; Raventós Santamaria, Mercè; Hernández Yáñez, Eduard; Gulfo, Rafael; Robles, C.; Moreno, F.L.; Ruiz, Y.
Moreno, F. L.; Ruiz, Y.; Auleda Amorós, Josep Maria; Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè
Hernández Yáñez, Eduard; Raventós Santamaria, Mercè; Auleda Amorós, Josep Maria; Ibarz, Albert
 

Coordination

 

Supporters