L'Escola d'Enginyeria va ser creada formalment el dia 28 d'abril de 1998. L'Escola acull la majoria dels estudis d'enginyeria que actualment ofereix la Universitat Autònoma de Barcelona: Enginyeria Informàtica, Enginyeria Electrònica, Enginyeria Química, Enginyeria de Materials, Enginyeria Tècnica de Telecomunicació (especialitat en Sistemes Electrònics), Enginyeria de Telecomunicació, Enginyeria Tècnica Industrial (especialitzat en Química Industrial, itinerari Medi Ambient) i Graduat en Gestió Aeronàutica.

L’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona té seu al campus de Bellaterra i al campus de Sabadell. Per informació sobre la recerca duta a terme a Sabadell cliqueu aquí i per informació sobre la recerca a Bellaterra cliqueu aquí.

  Els Treballs de fi de grau (TFG) elaborats pels estudiants de l’Escola d’Enginyeria de la UAB, dins dels estudis de grau, a partir dels cursos 2012/13 i 2013/14 segons la titulació, s'han de consultar al Dipòsit Digital de Documents de la UAB Escola d'Enginyeria. Treballs de fi de grau. https://ddd.uab.cat/collection/escengtfg?ln=ca