Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/112795
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Teoria i Història de l'Arquitectura i Tècniques de Comunicació |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori |
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. PUPP - Perspectives Urbanes: Aproximacions Comparades |
dc.contributor.author | Guàrdia Bassols, Manuel |
dc.contributor.author | Oyón Bañales, José Luis |
dc.contributor.author | Garriga Bosch, Sergi |
dc.contributor.author | Fava, Nadia |
dc.coverage.spatial | east=2.1734034999999494; north=41.38506389999999; name=Bas Catedral Apartments, Carrer de Duran i Bas, 7, 08002 Barcelona, Espanya |
dc.date | 2017-09-21 |
dc.identifier.citation | Guardia, M., Oyon, J., Garriga, S., Fava, N. Meat consumption and nutrition transition in Barcelona, 1709–1935. "Urban history", 2017, vol. 45, núm. 2, p. 193-213. |
dc.identifier.citation | 0963-9268 |
dc.identifier.citation | 10.1017/S0963926817000402 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/112795 |
dc.language.iso | eng |
dc.relation | https://www.cambridge.org/core/journals/urban-history/article/meat-consumption-and-nutrition-transition-in-barcelona-17091935/EB6674ABC8D168B1DEF98871CF8B4F00 |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Urbanisme::Aspectes socials |
dc.subject | Food supply |
dc.subject | Aliments--Abastament |
dc.title | Meat consumption and nutrition transition in Barcelona, 1709–1935 |
dc.type | info:eu-repo/semantics/submittedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract |