To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/126414

Application of lean management to the tourism, hotel and/or restaurant sector
Crespo Guillermo, Cristina
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses; Abad Pequeño, Severino
-Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses::Direcció d'operacions
-Lean manufacturing -- Management
-Restaurants
-Restaurant
-Processes
-Makigami
-Supermarket
-Kitchen
-Lean
-Spaghetti chart
-Cycle time
-Organization
-5s
-Restaurante
-Procesos
-Supermercado
-Cocina
-Organización
-Producció ajustada
-Restaurants
Attribution-ShareAlike 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/es/
Bachelor Thesis
Universitat Politècnica de Catalunya
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Crespo Guillermo, Cristina
 

Coordination

 

Supporters