Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/130010
Títol: | Effect of citric acid on browning of fresh-cut potatoes and on texture after frying |
---|---|
Autor/a: | Alvares Amaral, Rivia; Benedetti, Benedito Carlo; Pujolà Cunill, Montserrat; Achaerandio Puente, María Isabel |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia; Universitat Politècnica de Catalunya. GINEMQUAL - Gestió Integrada de Nematodes Fitoparàsits i dels Efectes sobre el Rendiment i Qualitat de la Collita |
Abstract: | |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Agricultura -French fries -Solanum tuberosum L. -browning -minimal processing -refrigeration -package -French fries -Patates com a aliment |
Drets: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Article - Versió actualitzada Article |
Publicat per: | International Society for Horticultural Science |
Compartir: |