Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/132886
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Reyes López, Felipe Esteban |
dc.contributor | Vallejos Vidal, Eva Carolina |
dc.contributor.author | Castellví Homs, Aleix |
dc.date | 2019-02-07 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/132886 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Pesca::Aqüicultura |
dc.subject | Aquaculture |
dc.subject | Aqüicultura |
dc.subject | Dietes funcionals |
dc.subject | Dorada |
dc.subject | Sistema immune |
dc.subject | Estrès |
dc.subject | Microarrays |
dc.subject | Aqüicultura -- Aspectes ambientals |
dc.title | Avaluació transcriptòmica de dietes funcionals suplementades amb compostos naturals bioactius en el moc de la pell de dorada (Sparus aurata) |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |