Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/133347
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. SPAq - Sistemes de Producció Aqüícola |
dc.contributor.author | Pintado Valverde, José |
dc.contributor.author | Ruiz, Patricia |
dc.contributor.author | Oca Baradad, Joan |
dc.contributor.author | Masaló Llorà, Ingrid |
dc.contributor.author | Jiménez de Ridder, Patrícia |
dc.contributor.author | Cremades Ugarte, Javier |
dc.date | 2018 |
dc.identifier.citation | Pintado, J. [et al.]. Study of the bacterial communities of the seaweed (Ulva spp.) holobiont to base management strategies for the control of harmful bacteria in IMTA-RAS. A: World Aquaculture Society Congress. "AQUA2018-Abstracts". 2018, p. 599. |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/133347 |
dc.language.iso | eng |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Pesca::Aqüicultura |
dc.subject | Biotic communities |
dc.subject | Bacterial communities |
dc.subject | Bacteris marins |
dc.title | Study of the bacterial communities of the seaweed (Ulva spp.) holobiont to base management strategies for the control of harmful bacteria in IMTA-RAS |
dc.type | info:eu-repo/semantics/publishedVersion |
dc.type | info:eu-repo/semantics/conferenceObject |
dc.description.abstract |