To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/174064
Title: | Bioactive edible films based on arrowroot starch incorporated with cranberry powder: microstructure, thermal properties, ascorbic acid content and sensory analysis |
---|---|
Author: | Matta Fakhouri, Farayde; Ferreira Nogueira, Gislaine; Oliveira, Rafael Augustus de; Velasco Perero, José Ignacio |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Ciència i Enginyeria de Materials; Universitat Politècnica de Catalunya. POLY2 - Polyfunctional polymeric materials |
Abstract: | |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria dels materials -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Indústries químiques::Conservació d'aliments -Food containers -Biopolymers -Starch -Arrowroot powder -Calorimetry -Cranberry -Natural polymers -Arrowroot starch -Gelatin -Cranberry -Properties -Mmicrostructure -X-ray diffraction -Differential scanning calorimetry -Sensory analysis -Food packaging -Envasos d'aliments -- Innovacions tecnològiques -Biopolímers -Midó -Calorimetria -nabiu |
Rights: | Attribution 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ |
Document type: | Article - Published version Article |
Published by: | Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI) |
Share: |