To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/174064

Bioactive edible films based on arrowroot starch incorporated with cranberry powder: microstructure, thermal properties, ascorbic acid content and sensory analysis
Matta Fakhouri, Farayde; Ferreira Nogueira, Gislaine; Oliveira, Rafael Augustus de; Velasco Perero, José Ignacio
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Ciència i Enginyeria de Materials; Universitat Politècnica de Catalunya. POLY2 - Polyfunctional polymeric materials
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria dels materials
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Indústries químiques::Conservació d'aliments
-Food containers
-Biopolymers
-Starch
-Arrowroot powder
-Calorimetry
-Cranberry
-Natural polymers
-Arrowroot starch
-Gelatin
-Cranberry
-Properties
-Mmicrostructure
-X-ray diffraction
-Differential scanning calorimetry
-Sensory analysis
-Food packaging
-Envasos d'aliments -- Innovacions tecnològiques
-Biopolímers
-Midó
-Calorimetria
-nabiu
Attribution 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/
Article - Published version
Article
Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI)
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Ferreira Nogueira, Gislaine; Matta Fakhouri, Farayde; Velasco Perero, José Ignacio; Oliveira, Rafael Augustus de
Matta Fakhouri, Farayde; Freitas de Lima, F.; Cardoso, Claudia; Martelli, Silvia; Antunes, Marcelo de Sousa Pais; Mei, Lucia Helena Innocentini; Yamashita, Fábio; Velasco Perero, José Ignacio
Arencón Osuna, David; Antunes, Marcelo de Sousa Pais; Redondo Realinho, Vera Cristina de; Velasco Perero, José Ignacio
Antunes, Marcelo de Sousa Pais; Velasco Perero, José Ignacio; Redondo Realinho, Vera Cristina de; Martínez Velasco, Antonio Benito; Rodríguez-Pérez, Miguel Ángel; Saja, José Antonio de
 

Coordination

 

Supporters