To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/174488
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Projectes d'Enginyeria |
---|---|
dc.contributor | Fradera Tejedor, Neus |
dc.contributor.author | Checa Marco, Alberto |
dc.coverage.spatial | east=2.0349243; north=41.4971174; name=Carrer de Sant Salvador, 47, 08191 Rubí, Barcelona, Espanya |
dc.date | 2019-01 |
dc.identifier.citation | 205-284 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/174488 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Economia i organització d'empreses |
dc.subject | Bakers and bakeries |
dc.subject | Feasibility studies |
dc.subject | Fleques |
dc.subject | Estudis de viabilitat |
dc.title | Estudi d'implantació d'un obrador de pa i bolleria ecològica i artesanal |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |