Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/175217
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Organització d'Empreses |
---|---|
dc.contributor | Domenech Léga, Bruno |
dc.contributor.author | Espejo Martinez, Claudia |
dc.date | 2019-05-31 |
dc.identifier.citation | PRISMA-133617 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/175217 |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química |
dc.subject | Beer--Flavor |
dc.subject | Cervesa -- Anàlisi |
dc.title | Estudi dels criteris de preferència sobre les cerveses per al llançament d'un aplicatiu mòbil |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |