To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/175710
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
---|---|
dc.contributor | Almajano Pablos, María Pilar |
dc.contributor.author | Bobet Llobera, Ares |
dc.date | 2019-07-01 |
dc.identifier.citation | PRISMA-144470 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/175710 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química |
dc.subject | Meat industry and trade |
dc.subject | antioxidants |
dc.subject | antibacterians |
dc.subject | closca de nou pecana |
dc.subject | caiena |
dc.subject | flor d'hibisc |
dc.subject | Carn -- Indústria i comerç |
dc.subject | Antioxidants |
dc.subject | Antibiòtics |
dc.subject | Microbiologia ambiental |
dc.title | Anàlisi de l'efecte d'antioxidants i antibacterians naturals en carn picada |
dc.type | info:eu-repo/semantics/masterThesis |
dc.description.abstract |