To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/176855
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Ciència dels Materials i Enginyeria Metal·lúrgica |
---|---|
dc.contributor | Jiménez Piqué, Emilio |
dc.contributor.author | Párraga Ferrer, Àlex |
dc.date | 2019-05-23 |
dc.identifier.citation | PRISMA-137270 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/176855 |
dc.language.iso | spa |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química |
dc.subject | Brewing |
dc.subject | Cervesa -- Fabricació |
dc.subject | Llúpol |
dc.title | Influencia de los parámetros de proceso en las propiedades organolépticas de fermentados de grano |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |