Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/177561
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química |
---|---|
dc.contributor | Almajano Pablos, María Pilar |
dc.contributor.author | Ochoa Freire, Gladys Alfonsina |
dc.date | 2019-05-23 |
dc.identifier.citation | PRISMA-137226 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2117/177561 |
dc.language.iso | eng |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química |
dc.subject | Polyphenols |
dc.subject | Antioxidants |
dc.subject | Polifenols |
dc.subject | Antioxidants |
dc.title | Antioxidant activity of films and microspheres made with shell and kernel pecan walnut extracts |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |