Síntesis enzimàtica d'un aromatitzant

dc.contributor.author
Valero Barranco, Francisco
dc.contributor.author
Benaiges, M. Dolors
dc.contributor.author
Guillén, Marina
dc.date.issued
2012
dc.identifier
https://ddd.uab.cat/record/99281
dc.identifier
urn:oai:ddd.uab.cat:99281
dc.identifier
urn:oai:egreta.uab.cat:publications/542ab82a-4d9a-40a0-807e-e1c474df52fa
dc.description.abstract
Investigadors del Departament d'Enginyeria Química de la UAB han dut a terme amb èxit la síntesis enzimàtica d'un aromatitzant. Aquesta síntesis permet obtindre compostos aromatitzants "naturals" sense que suposin un cost tan elevat com els compostos extrets directament del producte natural. Els científics, que han sintetitzat enzims que s'utilitzen com a biocatalitzadors per obtenir aromatitzants, també han determinat diferents paràmetres, com la temperatura o la concentració d'enzim, que permetran establir les condicions òptimes per a la producció industrial d'aquests aromatitzant.
dc.description.abstract
Investigadores del Departamento de Ingeniería Química de la UAB han llevado a cabo con éxito la síntesis enzimática de un aromatizante. Esta síntesis permite obtener compuestos aromatizantes "naturales" sin que supongan un coste tan elevado como los compuestos extraídos directamente del producto natural. Los científicos, que han sintetizado enzimas que se utilizan como biocatalizadores para obtener aromatizantes, también han determinado los diferentes parámetros, como la temperatura o la concentración de enzima, que permitirán establecer las condiciones óptimas para la producción industrial de estos aromatizantes.
dc.description.abstract
Researchers at the Department of Chemical Engineering at UAB have carried out successfully a flavor enzymatic synthesis. This synthesis allows to obtain a "natural" flavor compound without the high cost of the natural product directly extracted compound. Scientists have synthesized enzymes that are used to produce flavors and also have stated the parameters, such as temperature or the concentration of enzyme, that will provide the optimal conditions for the industrial production of these flavorings.
dc.format
application/pdf
dc.format
application/pdf
dc.format
application/pdf
dc.language
cat
dc.language
eng
dc.language
spa
dc.publisher
dc.relation
UAB divulga ; Setembre 2012, p. 1-1
dc.rights
open access
dc.rights
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria.
dc.rights
https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
dc.title
Síntesis enzimàtica d'un aromatitzant
dc.type
Article


Ficheros en el ítem

FicherosTamañoFormatoVer

No hay ficheros asociados a este ítem.

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)