Envasament d'aliments : Massa residus d'embalatges o menys malbaratament d'aliments?

dc.contributor.author
Saldo Periago, Jordi
dc.date.issued
2015
dc.identifier
https://ddd.uab.cat/record/131496
dc.identifier
urn:oai:ddd.uab.cat:131496
dc.identifier
urn:recercauab:ARE-78680
dc.identifier
urn:oai:egreta.uab.cat:publications/366fcf0c-0249-42a5-bdcf-3d607e877a5a
dc.description.abstract
El rebuig d'aliment és elevat en tot el mon, però una característica de les societats industrialitzades és que la majoria d'aquest rebuig es produeix a nivell de consumidor final. De entre les estratègies per a reduir el rebuig hi destaca la millora de condicions de conservació i l'envasament dels aliments. Però com que el material d'envasament emprat també acaba constituint un rebuig hi ha un punt d'equilibri. Alguns dels nous desenvolupaments inclouen la utilització d'etiquetes intel·ligents que donen al consumidor una informació sobre l'estat de conservació de cada paquet i que permeten una millor decisió sobre l'aptitud al consum del aliment que contenen.
dc.format
application/pdf
dc.language
cat
dc.publisher
dc.relation
Elisava TdD ; Vol. 31 (2015)
dc.rights
open access
dc.rights
Aquest material està protegit per drets d'autor i/o drets afins. Podeu utilitzar aquest material en funció del que permet la legislació de drets d'autor i drets afins d'aplicació al vostre cas. Per a d'altres usos heu d'obtenir permís del(s) titular(s) de drets.
dc.rights
https://rightsstatements.org/vocab/InC/1.0/
dc.subject
Envasament i conservació d'aliments
dc.subject
Malbaratament
dc.subject
Vida útil
dc.subject
Etiquetes intel·ligents
dc.subject
Residu
dc.title
Envasament d'aliments : Massa residus d'embalatges o menys malbaratament d'aliments?
dc.type
Article


Ficheros en el ítem

FicherosTamañoFormatoVer

No hay ficheros asociados a este ítem.

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)