dc.contributor
El Briyak Ereddam, Hafsa,
dc.contributor.author
Salvat Jofresa, Roser
dc.contributor.author
Tort Xirau, Marta
dc.identifier
https://ddd.uab.cat/record/217021
dc.identifier
urn:oai:ddd.uab.cat:217021
dc.description.abstract
Aquest Brunch va començar amb la presentació d'un cas d'èxit de projecte col·laboratiu entre l'empresa Laboratorios Ordesa i el centre tecnològic Eurecat, el projecte CIEN SMARTFOODS, per mitjà del qual s'han tret al mercat diferents productes alimentaris, com per exemple, llets infantils.
dc.description.abstract
It is usually called "smart food" to refer to foods that through the application of new technologies improve their nutrition and healthy effect, preserve food safety and better fit consumer preferences and needs.
dc.format
application/pdf
dc.format
application/pdf
dc.format
application/pdf
dc.publisher
Bellaterra (Cerdanyola del Vallès) : Parc de Recerca UAB,
dc.rights
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, la comunicació pública de l'obra i la creació d'obres derivades, sempre i quan aquestes es distribueixin sota la mateixa llicència que regula l'obra original i es reconegui l'autoria.
dc.rights
https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/