Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2099.1/7664
dc.contributor | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
---|---|
dc.contributor | Achaerandio Puente, María Isabel |
dc.contributor | Pujolà Cunill, Montserrat |
dc.contributor.author | Panisello Pujadó, Maria |
dc.date | 2009-06-12 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/2099.1/7664 |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Politècnica de Catalunya |
dc.rights | Attribution-NonCommercial-ShareAlike 3.0 Spain |
dc.rights | info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/ |
dc.subject | Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments |
dc.subject | Watermelon |
dc.subject | Muskmelon |
dc.subject | Melo IV gamma |
dc.subject | Síndria IV gamma |
dc.subject | Ph |
dc.subject | Sòlids solubles |
dc.subject | Acidesa total |
dc.subject | Sucres |
dc.subject | Hplc |
dc.subject | síndries |
dc.subject | melons |
dc.subject | aliments de quarta gamma |
dc.title | Estudi de l'evolució en el temps d'alguns paràmetres de qualitat de síndria (Citrullus lanatus) i meló (Cucumis melo) de IV gamma |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract |