Food microbiology : a multifaceted approach

dc.contributor.author
Lahellec, Cécile
dc.date.issued
2012
dc.identifier
https://ddd.uab.cat/record/132657
dc.identifier
urn:oai:ddd.uab.cat:132657
dc.format
application/pdf
dc.language
eng
dc.publisher
dc.relation
Workshop MRAMA ; Núm. XI (2012)
dc.rights
open access
dc.rights
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús Creative Commons. Es permet la reproducció total o parcial, la distribució, i la comunicació pública de l'obra, sempre que no sigui amb finalitats comercials, i sempre que es reconegui l'autoria de l'obra original. No es permet la creació d'obres derivades.
dc.rights
https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/
dc.subject
Microbiologia alimentària
dc.title
Food microbiology : a multifaceted approach
dc.type
Comunicació de congrés


Fitxers en aquest element

FitxersGrandàriaFormatVisualització

No hi ha fitxers associats a aquest element.

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)