Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/503584

Estimating the Cost of the Spanish Sustainable Food Basket through the Reference Budgets Approach
Carrillo Alvarez, Elena; Muñoz-Martínez, Júlia; Salinas-Roca, Blanca; Cussó Parcerisas, Irene
Universitat Ramon Llull. Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna; Universitat Ramon Llull. Facultat de Ciències de la Salut
2021
Economia domèstica - comptabilitat
Cost i nivell de vida
Família
Nutrició
Pobresa
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons:http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
© L'autor/a
18 p.
Artículo
Artículo - Versión publicada
https://doi.org/10.3390/ su13169401
MDPI
Sustainability, 2021, 13(16)
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
sustainability-13-09401.pdf 498.3 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Riera Romaní, Jordi; Longás Mayayo, Jordi; Querol Duran, Roser de; Díaz-Gibson, Jordi; Carrillo Alvarez, Elena; Cussó Parcerisas, Irene; Longás Mayayo, Eduard; Rodríguez Garcia, Eva
Salinas-Roca, Blanca; Elez Martínez, Pedro; Welti-Chanes, Jorge; Martín Belloso, Olga