Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/9822

Efecto de las condiciones de conservación sobre el perfil polifenólico de vinagre de vino y manzana
Calviño, J.; Achaerandio Puente, María Isabel; Labbé, M.; García-Llobodanin, L.; Güell, Carme; López, F
Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química::Química analítica
-Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Productes d'origen vegetal
-Vinegar
-Cider vinegar
-Polyphenols -- Analysis
-Fenoles
-Almacenamiento
-Vinagre
-Conservación
-Vinagre
-Vinagre de sidra
-Polifenols -- Anàlisi
Article - Versió publicada
Objecte de conferència
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Salazar, F.N.; Achaerandio Puente, María Isabel; Labbé, M.; Güell, Carme; López, F.
Carbó Moliner, Rosa; Almajano Pablos, María Pilar; Achaerandio Puente, María Isabel; López, F
Ferrando, Montserrat; Rózek, Aleksandra; Achaerandio Puente, María Isabel; Güell, Carme
López Bonillo, Francisco; Achaerandio Puente, María Isabel; Ferrando, Montserrat; Güell, Carme; Labbé, Mariela; Lira, E.; Pandolfi, E.; Pashova, V.; Salazar González, Fernando Noé
Achaerandio Puente, María Isabel; Rózek, Aleksandra; Güell, Carme; López, F.; Ferrando, Montserrat