Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10459.1/45857

Actitud de los consumidores navarros y catalanes ante la DO aceite de oliva “Les Garrigues” y la DE “Espárragos de Navarra”
Sisó Terraza, Patricia
Sánchez García, Mercedes; Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.
Es compara l´actitud dels consumidors de Navarra i de Catalunya a la DO oli d´oliva “Les Garrigues” i la IGP “Espárragos de Navarra”. A les dues Comunitats alhora de comprar oli i espàrrecs valoren principalment la qualitat, e identifiquen una DO com un producte lligat a un territori. El consumidor català coneix més les DO de Navarra, que no el navarrès les proposades de Catalunya. La IGP “Espárragos de Navarra” és molt considerada a la compra d´espàrrecs, cosa que no succeeix amb la DO oli d´oliva “Les Garrigues”.
-Aliments -- Denominació d'origen
-Consumidors -- Actituds
-663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
Projecte/Treball fi de carrera o de grau
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Visualitza
datosregiones.xls 887.8 KB application/vnd.ms-excel Visualitza/Obre
PFC Patricia_Siso.pdf 1.709 MB application/pdf Visualitza/Obre

Mostra el registre complet del document