Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10459.1/45857
Títol: | Actitud de los consumidores navarros y catalanes ante la DO aceite de oliva “Les Garrigues” y la DE “Espárragos de Navarra” |
---|---|
Autor/a: | Sisó Terraza, Patricia |
Altres autors: | Sánchez García, Mercedes; Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària. |
Notes: | Es compara l´actitud dels consumidors de Navarra i de Catalunya a la DO oli d´oliva “Les Garrigues” i la IGP “Espárragos de Navarra”. A les dues Comunitats alhora de comprar oli i espàrrecs valoren principalment la qualitat, e identifiquen una DO com un producte lligat a un territori. El consumidor català coneix més les DO de Navarra, que no el navarrès les proposades de Catalunya. La IGP “Espárragos de Navarra” és molt considerada a la compra d´espàrrecs, cosa que no succeeix amb la DO oli d´oliva “Les Garrigues”. |
Matèries: | -Aliments -- Denominació d'origen -Consumidors -- Actituds -663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos |
Drets: | Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)
|
Tipus de document: | Projecte/Treball fi de carrera o de grau |
Compartir: |
Fitxers | Mida | Format | Visualitza |
---|---|---|---|
datosregiones.xls | 887.8 KB | application/vnd.ms-excel | Visualitza/Obre |
PFC Patricia_Siso.pdf | 1.709 MB | application/pdf | Visualitza/Obre |