dc.contributor
Sánchez García, Mercedes
dc.contributor
Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.
dc.contributor.author
Sisó Terraza, Patricia
dc.date.accessioned
2024-12-05T23:05:18Z
dc.date.available
2024-12-05T23:05:18Z
dc.date.issued
2009-09-30T12:31:32Z
dc.date.issued
2012-07-17T08:08:53Z
dc.date.issued
2009-09-30T12:31:32Z
dc.date.issued
2012-07-17T08:08:53Z
dc.date.issued
2009-09-30T12:31:32Z
dc.identifier
http://hdl.handle.net/10459.1/45857
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/10459.1/45857
dc.description.abstract
Es compara l´actitud dels consumidors de Navarra i de Catalunya a la DO oli d´oliva “Les Garrigues” i la IGP “Espárragos de Navarra”.
A les dues Comunitats alhora de comprar oli i espàrrecs valoren principalment la qualitat, e identifiquen una DO com un producte lligat a un territori.
El consumidor català coneix més les DO de Navarra, que no el navarrès les proposades de Catalunya. La IGP “Espárragos de Navarra” és molt considerada a la compra d´espàrrecs, cosa que no succeeix amb la DO oli d´oliva “Les Garrigues”.
dc.format
application/pdf
dc.format
application/vnd.ms-excel
dc.rights
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (<a href="http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/">http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/</a>)
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subject
Aliments -- Denominació d'origen
dc.subject
Consumidors -- Actituds
dc.subject
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
dc.title
Actitud de los consumidores navarros y catalanes ante la DO aceite de oliva “Les Garrigues” y la DE “Espárragos de Navarra”
dc.type
info:eu-repo/semantics/bachelorThesis