Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10459.1/59827

La vinya i el vi en la història. (Resum d'algunes de les aportacions al III Col·loqui d'Història Agrària)
Benito i Monclús, Pere
Amb el títol "Mil anys de producció, comerc i consum de vins i begudes alcoholiques als Paisos Catalans. va tenir Iloc, la setmana del 14 al 18 de febrer a Vilafranca del Penedes i Sant Sadurní d'Anoia, el 111 Col.loqui d'Història Agraria, organitzat pel Centre d'Estudis Histories Internacionals. La tercera edició dels col·loquis encetava d'aquesta manera una nova línia: la del tractament monogràfic d'un sector productiu concret de L'economia agraria, trencant amb la trajectoria seguida en les dues ocasions anteriors. La vinya i el vi tenen encara un tractament marginal i subordiat a altres aspectes en els renovats estudis d'historia agraria local dels darrers anys. El 111 Col.loqui d'Història Agraria es proposava per primera vegada aplegar les diverses aportacions de la recerca actual en relació amb el complex món de la vinya i el vi i plantejar en darrera instància si aquest món podia ésser individualitzat com a subjecte historiogràfic amb entitat propia.
-Història agrària
(c) Centre d'Estudis Ignasi Iglésias, 1990
article
publishedVersion
Centre d'Estudis Ignasi Iglésias
         

Text complet d'aquest document

Fitxers Mida Format Visualitza
013639.pdf 711.5 KB application/pdf Visualitza/Obre

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a