Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/10459.1/59827
Títol:
|
La vinya i el vi en la història. (Resum d'algunes de les aportacions al III Col·loqui d'Història Agrària)
|
Autor/a:
|
Benito i Monclús, Pere
|
Notes:
|
Amb el títol "Mil anys de producció, comerc i consum de vins i begudes
alcoholiques als Paisos Catalans. va tenir Iloc, la setmana del 14 al 18 de febrer
a Vilafranca del Penedes i Sant Sadurní d'Anoia, el 111 Col.loqui d'Història
Agraria, organitzat pel Centre d'Estudis Histories Internacionals. La tercera
edició dels col·loquis encetava d'aquesta manera una nova línia: la del
tractament monogràfic d'un sector productiu concret de L'economia agraria,
trencant amb la trajectoria seguida en les dues ocasions anteriors. La vinya i
el vi tenen encara un tractament marginal i subordiat a altres aspectes en els
renovats estudis d'historia agraria local dels darrers anys. El 111 Col.loqui
d'Història Agraria es proposava per primera vegada aplegar les diverses
aportacions de la recerca actual en relació amb el complex món de la vinya
i el vi i plantejar en darrera instància si aquest món podia ésser individualitzat
com a subjecte historiogràfic amb entitat propia. |
Matèries:
|
-Història agrària |
Drets:
|
(c) Centre d'Estudis Ignasi Iglésias, 1990
|
Tipus de document:
|
article publishedVersion |
Publicat per:
|
Centre d'Estudis Ignasi Iglésias
|
Compartir:
|
|
Text complet d'aquest document
Mostra el registre complet del document