dc.contributor.author
Benito i Monclús, Pere
dc.date.accessioned
2024-12-05T21:38:01Z
dc.date.available
2024-12-05T21:38:01Z
dc.date.issued
2017-06-08T12:12:36Z
dc.date.issued
2017-06-08T12:12:36Z
dc.identifier
http://hdl.handle.net/10459.1/59827
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/10459.1/59827
dc.description.abstract
Amb el títol "Mil anys de producció, comerc i consum de vins i begudes
alcoholiques als Paisos Catalans. va tenir Iloc, la setmana del 14 al 18 de febrer
a Vilafranca del Penedes i Sant Sadurní d'Anoia, el 111 Col.loqui d'Història
Agraria, organitzat pel Centre d'Estudis Histories Internacionals. La tercera
edició dels col·loquis encetava d'aquesta manera una nova línia: la del
tractament monogràfic d'un sector productiu concret de L'economia agraria,
trencant amb la trajectoria seguida en les dues ocasions anteriors. La vinya i
el vi tenen encara un tractament marginal i subordiat a altres aspectes en els
renovats estudis d'historia agraria local dels darrers anys. El 111 Col.loqui
d'Història Agraria es proposava per primera vegada aplegar les diverses
aportacions de la recerca actual en relació amb el complex món de la vinya
i el vi i plantejar en darrera instància si aquest món podia ésser individualitzat
com a subjecte historiogràfic amb entitat propia.
dc.publisher
Centre d'Estudis Ignasi Iglésias
dc.relation
Reproducció del document publicat a http://www.raco.cat/index.php/Finestrelles/article/view/211364
dc.relation
Finestrelles, 1990, núm. 2, p. 70-79
dc.rights
(c) Centre d'Estudis Ignasi Iglésias, 1990
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.subject
Història agrària
dc.title
La vinya i el vi en la història. (Resum d'algunes de les aportacions al III Col·loqui d'Història Agrària)