Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/179164

Probiotic microorganisms: 100 years of innovation and efficacy. Modes of action
Vilà i Miquel, Borja; Esteve Garcia, Enric; Brufau de Barberà, Joaquim
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
09-2010
63 - Agricultura. Silvicultura. Zootècnia. Caça. Pesca
Probiòtics
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/es/
26 p.
Artículo
Cambridge University Press (CUP)
Reproducció del document publicat a: http://dx.doi.org/10.1017/S0043933910000474
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
VilaB_Probiotics_2010.pdf 144.0 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Vilà i Miquel, Borja; Escribano, F.; Esteban, A.; Fontgibell Seritjol, Anna; Esteve Garcia, Enric; Brufau de Barberà, Joaquim
Vilà i Miquel, Borja; Peris, S.; Calafat, F.; Fontgibell i Seritjol, Anna; Esteve Garcia, Enric; Brufau de Barberà, Joaquim
Peris i Miras, Sí­lvia; Devant Guille, Maria; Esteve Garcia, Enric; García Regueiro, José Antonio; Vilà i Miquel, Borja; Segura Cardona, Ramón; Ramí­rez, Bartolomé; Puigjaner i Riba, Joaquim; Blanch Martell, Francesc; Baucells Sánchez, Mariola; Gómez Rodríguez, Francisco; Fernández, J. Ignacio
Parera Costa, Jordi; Ábalos Navarro, Manuela; Pérez Vendrell, Anna Maria; Brufau de Barberà, Joaquim; De Juan, Francisco; Escribano, F.; Abad Holgado, Esteban; Rivera i Aranda, Josep