To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/2117/2522
Title: | Efecto del tratamiento térmico en vegetales (phaseolus vulgaris, cucurbita pepo) envasados al vacío antes de la cocción |
---|---|
Author: | Achaerandio Puente, María Isabel; Peñas Hernández, Mireia; Córdoba Fernández, Marta; Prats, Rosana; Sáez, Víctor; Pujolà Cunill, Montserrat |
Other authors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia |
Subject(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria agroalimentària::Indústries agroalimentàries::Tecnologia dels aliments -Cucurbita pepo -Precooked foods -common bean -cocció en envasos, phaseolus vulgaris, cucurbita pepo, V gama, RPFDEs, mongeta verda, carbassó -Tractament tèrmic -Aliments de cinquena gamma -Aliments precuinats -Carbassons -Mongetes tendres |
Rights: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Document type: | Conference Object |
Published by: | Mercè Raventós, Jordi Salazar |
Share: |