Utilizad este identificador para citar o enlazar este documento: http://hdl.handle.net/2072/223420

High pressure processing of swede (Brassica napus): Impact on quality properties
Clariana Orduña, Maria; Valverde, Juan; Wijngaard, Hilde; Mullen, Anne Maria; Marcos Muntal, Begonya
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
2011
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Altes pressions (Tecnologia)
Aliments -- Indústria i comerç
Colza
L'accés als continguts d'aquest document queda condicionat a l'acceptació de les condicions d'ús establertes per la següent llicència Creative Commons: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
29 p.
Artículo
Artículo - Versión aceptada
Elsevier
         

Documentos con el texto completo de este documento

Ficheros Tamaño Formato
Clariana_2011.pdf 531.9 KB PDF

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados