To access the full text documents, please follow this link: http://hdl.handle.net/10256/13664

A compositional genetic analysis of oleic acid content in pig meat
Estany, J.; Ros, R.; Tor, M.; Reixach, J.
Universitat de Girona. Departament d'Informàtica i Matemàtica Aplicada
-Estadística matemàtica -- Congressos
-Mathematical statistics -- Congresses
-Anàlisi multivariable -- Congressos
-Mathematical statistics -- Congresses
-Carn de porc -- Qualitat -- Mètodes estadístics -- Congressos
-Pork -- Quality -- Statistical methods -- Congresses
-Àcids grassos -- Mètodes estadístics -- Congressos
-Fatty acids -- Statistical methods -- Congresses
Tots els drets reservats
Conference Object
Universitat de Girona. Departament d’Informàtica i Matemàtica Aplicada
         

Show full item record

Related documents

Other documents of the same author

Estany, J.; Esmatges, Alejandro; Echeverría García, José Javier
Vilar, José Juan; Esmatges, Alejandro; Estany, J.; Echeverría García, José Javier
Estany, J.; Rumeu, J.; Vallcorba Plana, N.; Calsina, Gloria; Echeverría García, José Javier
Santos, A.; Vallcorba Plana, N.; Calsina, Gloria; Echeverría García, José Javier; Estany, J.
 

Coordination

 

Supporters