Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/2117/168307
Título: | Active edible films based on arrowroot starch with microparticles of blackberry pulp obtained by freeze-drying for food packaging |
---|---|
Autor/a: | Ferreira Nogueira, Gislaine; Matta Fakhouri, Farayde; Velasco Perero, José Ignacio; Oliveira, Rafael Augustus de |
Otros autores: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament de Ciència dels Materials i Enginyeria Metal·lúrgica; Universitat Politècnica de Catalunya. POLY2 - Polyfunctional polymeric materials |
Abstract: | |
Materia(s): | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria dels materials::Materials compostos -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria dels materials::Materials naturals -Resins -Starch -Arrowroot powder -Anthocyanins -Food containers -Food Packaging Technological innovations -Blackberry -Arrowroot starch -Gum arabic -Freeze-drying -Water solubility -Water vapor permeability -Anthocyanins -Antioxidant capacity -Powder -Food packaging -Gomes i resines -Midó -Antocianines -Envasos d'aliments |
Derechos: | Attribution 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/es/ |
Tipo de documento: | Artículo - Versión publicada Artículo |
Editor: | Multidisciplinary Digital Publishing Institute (MDPI) |
Compartir: |