Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/175710
Títol: | Anàlisi de l'efecte d'antioxidants i antibacterians naturals en carn picada |
---|---|
Autor/a: | Bobet Llobera, Ares |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Almajano Pablos, María Pilar |
Abstract: | |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química -Meat industry and trade -antioxidants -antibacterians -closca de nou pecana -caiena -flor d'hibisc -Carn -- Indústria i comerç -Antioxidants -Antibiòtics -Microbiologia ambiental |
Drets: | Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Spain
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Treballs d'investigació/Fi de màster |
Publicat per: | Universitat Politècnica de Catalunya |
Compartir: |