Título:
|
El bronceado del tomate(TSWV, Tomato spotted wilt virus) en cultivo de tomate y pimiento
|
Other titles:
|
Programa sectorial de I+D agrario y alimentario del MAPA
|
Autor/a:
|
Aramburu de Vega, José Mª
|
Otros autores:
|
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries; Instituto Nacional de Investigación y Tecnología Agraria y Alimentaria (Espanya) |
Fecha de creación:
|
09-11-2007 |
Materia(s):
|
Tomàquets -- Conreu Pebrots -- Conreu |
Derechos:
|
Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original i l'IRTA i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/) |
Páginas:
|
23 p. |
Tipo de documento:
|
Informe |
Compartir:
|
|