Actitud de los consumidores navarros y catalanes ante la DO aceite de oliva “Les Garrigues” y la DE “Espárragos de Navarra”

Author

Sisó Terraza, Patricia

Other authors

Sánchez García, Mercedes

Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.

Publication date

2009-09-30T12:31:32Z

2012-07-17T08:08:53Z

2009-09-30T12:31:32Z

2012-07-17T08:08:53Z

2008

2009-09-30T12:31:32Z



Abstract

Es compara l´actitud dels consumidors de Navarra i de Catalunya a la DO oli d´oliva “Les Garrigues” i la IGP “Espárragos de Navarra”. A les dues Comunitats alhora de comprar oli i espàrrecs valoren principalment la qualitat, e identifiquen una DO com un producte lligat a un territori. El consumidor català coneix més les DO de Navarra, que no el navarrès les proposades de Catalunya. La IGP “Espárragos de Navarra” és molt considerada a la compra d´espàrrecs, cosa que no succeeix amb la DO oli d´oliva “Les Garrigues”.

Document Type

Project / Final year job or degree

Language

Spanish

Subjects and keywords

Aliments -- Denominació d'origen; Consumidors -- Actituds; 663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos

Rights

Aquest document està subjecte a una llicència d'ús de Creative Commons, amb la qual es permet copiar, distribuir i comunicar públicament l'obra sempre que se'n citin l'autor original, la universitat i l'escola i no se'n faci cap ús comercial ni obra derivada, tal com queda estipulat en la llicència d'ús (http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/es/)

This item appears in the following Collection(s)