Autor/a

Fornés Tranchero, Rebeca

Otros/as autores/as

Ballesta Remy, Astrid

Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.

Fecha de publicación

2012-12-05T12:31:29Z

2012-12-05T12:31:29Z

2012-07-24



Resumen

En aquest estudi es caracteritzen 15 varietats locals de l'Horta de Lleida i una de Tírvia (Pallars). S'estudien 8 varietats penjar, 2 de punxeta i 6 d'amanida. Per això, es descriu la germinació, l'estat fenològic, la part vegetativa i el fruit, la qualitat dels fruits i la conservació en postcollita. Totes aquestes característiques estan resumides en unes fitxes que identifiquen cada varietat, arribant a ser útils per a agricultors, tècnics i per a la comparació amb altres estudis similars. S'obtenen, a més, llavors de totes les varietats per cedir-les al Banc de Germoplasma de la ETESA.

Tipo de documento

bachelorThesis

Lengua

Castellano

Materias y palabras clave

Tomàquets -- Varietats -- Lleida

Derechos

cc-by-nc-nd

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)