Autor/a

Fornés Tranchero, Rebeca

Altres autors/es

Ballesta Remy, Astrid

Universitat de Lleida. Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària.

Data de publicació

2012-12-05T12:31:29Z

2012-12-05T12:31:29Z

2012-07-24



Resum

En aquest estudi es caracteritzen 15 varietats locals de l'Horta de Lleida i una de Tírvia (Pallars). S'estudien 8 varietats penjar, 2 de punxeta i 6 d'amanida. Per això, es descriu la germinació, l'estat fenològic, la part vegetativa i el fruit, la qualitat dels fruits i la conservació en postcollita. Totes aquestes característiques estan resumides en unes fitxes que identifiquen cada varietat, arribant a ser útils per a agricultors, tècnics i per a la comparació amb altres estudis similars. S'obtenen, a més, llavors de totes les varietats per cedir-les al Banc de Germoplasma de la ETESA.

Tipus de document

bachelorThesis

Llengua

Castellà

Matèries i paraules clau

Tomàquets -- Varietats -- Lleida

Drets

cc-by-nc-nd

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/deed.ca

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)