dc.contributor |
Martín Fuentes, Eva |
dc.contributor |
Universitat de Lleida. Facultat de Dret i Economia |
dc.contributor.author |
Tobeña Alòs, Ricard |
dc.date |
2015-12-07T12:43:21Z |
dc.date |
2015-12-07T12:43:21Z |
dc.date |
2015-06 |
dc.identifier |
http://hdl.handle.net/10459.1/49251 |
dc.identifier.uri |
http://hdl.handle.net/10459.1/49251 |
dc.description |
Aquest estudi analitza el comportament d'alguns restaurants de la ciutat de Lleida a
Facebook, gràcies a la importància que ha adquirit aquesta xarxa social a la societat.
Mitjançant una recollida manual de les publicacions dels restaurants seleccionats, s'ha
monitoritzat tota la seva activitat. La posterior anàlisi indica quines són les tendències
que apliquen aquests restaurants. Dimarts és el dia de la setmana que més publiquen, el
53% del total de publicacions es realitzen en la franja matinal o que gairebé la meitat de
les publicacions estan relacionades amb l'auto publicitat del restaurant.
Una segona fase d'anàlisi, creua els resultats de la primera fase de l'anàlisi amb el
nombre de “likes” que han obtingut. Gràcies a això es poden establir els paràmetres per
maximitzar els resultats de les publicacions. |
dc.language |
cat |
dc.rights |
cc-by-nc-nd |
dc.rights |
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.rights |
info:eu-repo/semantics/openAccess |
dc.subject |
Restauració |
dc.subject |
Facebook |
dc.subject |
Xarxes socials |
dc.subject |
Contingut |
dc.subject |
Restaurants |
dc.subject |
Xarxes socials |
dc.subject |
Màrqueting per Internet |
dc.title |
Estudi del comportament dels restaurants de Lleida a Facebook. A la recerca de la publicació ideal |
dc.type |
bachelorThesis |