Guia de pràctiques correctes d'higiene per a explotacions avícoles de producció de carn de pollastre, gall dindi i altres aus

Guía de prácticas correctas de higiene para las explotaciones avícolas de producción de carne de pollo, pavo y otras aves

dc.contributor
Departament de Salut
dc.date.accessioned
2025-10-24T10:54:48Z
dc.date.available
2025-10-24T10:54:48Z
dc.date.issued
2015-01-13T10:13:36Z
dc.date.issued
2015-01-13T10:13:36Z
dc.date.issued
2011
dc.identifier
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a explotacions avícoles de producció de carn de pollastre, gall dindi i altres aus. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2011.
dc.identifier
https://hdl.handle.net/11351/1050
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11351/1050
dc.description.abstract
Requisits d’higiene; Explotacions avícoles; APPCC; Hygiene requirements; Poultry farming; HACCP; Requisitos de higiene; Seguridad alimentaria; Análisis de Peligros y Puntos Críticos de Control
dc.description.abstract
La GPCH de pollastres d’engreix esdevé el document de referència per a tot aquest sector avícola de Catalunya, tant per a les empreses i explotacions com per a qui n’ha de dur a terme el control oficial.
dc.description.abstract
La GPCH de pollos de engorde se convierte en el documento de referencia para todo este sector avícola de Cataluña, tanto para las empresas y explotaciones como para quien debe llevar a cabo el control oficial de las mismas.
dc.format
application/pdf
dc.format
application/pdf
dc.language
cat
dc.language
spa
dc.publisher
Agència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.relation
Guia de pràctiques correctes d’higiene per a les explotacions avícoles
dc.rights
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
dc.rights
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.rights
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.source
Scientia
dc.subject
Avicultura - Mesures de seguretat
dc.subject
Anàlisi de perills i punts de control crític
dc.subject
Avicultura - Aspectes higiènics
dc.subject
PUBLIC HEALTH::Nutrition, Public Health::Food::Food Quality::Hazard Analysis and Critical Control Points
dc.subject
TECHNOLOGY, INDUSTRY, AGRICULTURE::Food and Beverages::Food::Meat::Poultry
dc.subject
HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food Production::Food Inspection::Food Handling::Food Hygiene
dc.subject
TECNOLOGÍA, INDUSTRIA Y AGRICULTURA::alimentos y bebidas::alimentos::carne::aves de corral
dc.subject
SALUD PÚBLICA::nutrición en salud pública::alimentos::calidad alimentaria::análisis de peligros y puntos de control críticos
dc.subject
VIGILANCIA SANITARIA::control sanitario de productos::control y supervisión sanitaria de alimentos y bebidas::producción de alimentos::inspección alimentaria::manipulación de alimentos::higiene alimentaria
dc.title
Guia de pràctiques correctes d'higiene per a explotacions avícoles de producció de carn de pollastre, gall dindi i altres aus
dc.title
Guía de prácticas correctas de higiene para las explotaciones avícolas de producción de carne de pollo, pavo y otras aves
dc.type
info:eu-repo/semantics/report
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion


Ficheros en el ítem

FicherosTamañoFormatoVer

No hay ficheros asociados a este ítem.

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)