Barberà-Orús, Ester
Bartolomé, Rosa
Bosch, Albert
Cardeñosa-Marín, Neus
Cabedo-Botella, Laura
Domínguez-García, Àngela
Ferrer, Maria D.
Martínez-Mateo, Anna
Masó, Montserrat
Méndez, Isabel
Miguélez, Maria J.
Mirelis-Otero, Beatriz
Portús, Montserrat
Pintó, Rosa M.
Prat, Alba
Prats-Pastor, Guillem
Picart-Barrot, Lluís
Simón, Mercedes de
Teixidó-Canelles, Àngel
Torner-Gràcia, Núria
Godoy, Pere
Lung, Mayli
Departament de Salut
2016-03-16T10:49:29Z
2016-03-16T10:49:29Z
2006-07
Toxiinfecció alimentària; Medicina preventiva; Seguretat dels aliments
Food poisoning; Preventive medicine; Food safety
Toxiinfección alimentaria; Medicina preventiva; Seguridad de los alimentos
En aquesta segona edició de la Guia per a la prevenció i el control de les toxiinfeccions alimentàries es presenta l’etiologia, la patogènia, el tractament i, fonamentalment, la profilaxi de les toxiinfeccions alimentàries més importants i freqüents al nostre medi. Tracta de les normes de declaració, recollida de mostres i mesures de prevenció, i informa sobre les normes de conservació i les mesures de preparació dels aliments per tal d’evitar aquestes malalties.
Catalan
Intoxicació alimentària - Prevenció; RC143 .G85 2006; HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food Production::Food Inspection::Food Contamination::Foodborne Diseases; Other subheadings::Other subheadings::Other subheadings::/prevention & control; VIGILANCIA SANITARIA::control sanitario de productos::control y supervisión sanitaria de alimentos y bebidas::producción de alimentos::inspección alimentaria::contaminación alimentaria::enfermedades transmitidas por los alimentos; Otros calificadores::Otros calificadores::Otros calificadores::/prevención & control
Direcció General de Salut Pública
Quaderns de salut pública;5
2a ed.
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/