Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbil

Guía de prácticas correctas de higiene para los establecimientos de restauración móviles

dc.contributor
Departament de Salut
dc.date.accessioned
2025-10-24T10:54:00Z
dc.date.available
2025-10-24T10:54:00Z
dc.date.issued
2018-07-05T10:08:32Z
dc.date.issued
2018-07-05T10:08:32Z
dc.date.issued
2018-06
dc.identifier
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbil. Barcelona: Agència Catalana de Seguretat Alimentària; 2018.
dc.identifier
https://hdl.handle.net/11351/3606
dc.identifier.uri
http://hdl.handle.net/11351/3606
dc.description.abstract
Vehicles de restauració mòbil; Requisits d'higiene; Aliments segurs
dc.description.abstract
Vehículos de restauración móvil; Requisitos de higiene; Alimentos seguros
dc.description.abstract
Food trucks; Hygiene requirements; Safe food
dc.description.abstract
Aquesta guia de pràctiques correctes d’higiene, reconeguda de manera oficial per l’Agència de Salut Pública de Catalunya, esdevé un document de referència pel que fa als requisits que ha de complir qui està al capdavant d’un vehicle de restauració mòbil, i alhora per qui ha de fer el control. Fa referència als vehicles utilitzats per a la preparació i venda d'aliments en el mateix vehicle (per exemple, hamburgueses, frankfurt, pinxos..), la preparació de cafè i sucs, xurros, patates fregides i la venda de qualsevol tipus de menjar, incloent aliments pre-envasats.
dc.description.abstract
Esta guía de prácticas correctas de higiene, reconocida de manera oficial por la Agencia de Salud Pública de Cataluña, se convierte en un documento de referencia en cuanto a los requisitos que debe cumplir quien está al frente de un vehículo de restauración móvil, y al mismo tiempo por quien tiene que hacer el control. Hace referencia a los vehículos utilizados para la preparación y venta de alimentos en el mismo vehículo (por ejemplo, hamburguesas, frankfurt, pinchos ..), la preparación de café y zumos, churros, patatas fritas y la venta de cualquier tipo de comida , incluyendo alimentos pre-envasados.
dc.description.abstract
This guide to good hygiene practices, officially recognized by the Public Health Agency of Catalonia, becomes a reference document regarding the requirements that must be met by who is in charge of a mobile restoration vehicle, and at the same time for who should take control. It refers to the vehicles used for the preparation and sale of food in the same vehicle (for example, hamburgers, frankfurt, pinchos ...), the preparation of coffee and juices, churros, chips and the sale of any type of food , including pre-packaged foods.
dc.format
application/pdf
dc.format
application/pdf
dc.language
cat
dc.language
spa
dc.publisher
Agència Catalana de Seguretat Alimentària
dc.rights
Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International
dc.rights
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/
dc.rights
info:eu-repo/semantics/openAccess
dc.source
Scientia
dc.subject
Camions de cuina sobre rodes
dc.subject
Aliments - Manipulació
dc.subject
HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food Production::Food Services
dc.subject
HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food Production::Food Inspection::Food Handling
dc.subject
HEALTH SURVEILLANCE::Health Surveillance of Products::Control and Sanitary Supervision of Foods and Beverages::Food Production::Food Inspection::Food Handling::Food Hygiene
dc.subject
VIGILANCIA SANITARIA::control sanitario de productos::control y supervisión sanitaria de alimentos y bebidas::producción de alimentos::servicios de alimentación
dc.subject
VIGILANCIA SANITARIA::control sanitario de productos::control y supervisión sanitaria de alimentos y bebidas::producción de alimentos::inspección alimentaria::manipulación de alimentos
dc.subject
VIGILANCIA SANITARIA::control sanitario de productos::control y supervisión sanitaria de alimentos y bebidas::producción de alimentos::inspección alimentaria::manipulación de alimentos::higiene alimentaria
dc.title
Guia de pràctiques correctes d’higiene per als establiments de restauració mòbil
dc.title
Guía de prácticas correctas de higiene para los establecimientos de restauración móviles
dc.type
info:eu-repo/semantics/report
dc.type
info:eu-repo/semantics/publishedVersion


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)