Other authors

Departament de Salut

Publication date

2019-02-20T15:27:01Z

2019-02-20T15:27:01Z

2018-05



Abstract

Listeria; Aliments; Protecció de la salut


Listeria; Alimentos; Protección de la salut


Listeria; Food; Health protection


Article que tracta sobre la Listeria, les seves característiques, la listeria als aliments, la listeriosi humana i la seva evolució i recomanacions per grups de risc.


Artículo que trata sobre la Listeria, sus características, la listeria en los alimentos, la listeriosis humana y su evolución y recomendaciones para grupos de riesgo.


Article about Listeria, its characteristics, listeria in food, human listeriosis and its evolution and recommendations to risk groups.

Document Type

Article
Published version

Language

Catalan

Spanish

Subjects and keywords

Listeriosi; Aliments - Mesures de seguretat; DISEASES::Bacterial Infections and Mycoses::Bacterial Infections::Gram-Positive Bacterial Infections::Listeriosis; PUBLIC HEALTH::Environmental Health::Health::Environmental Illness::Environmental Exposure::Environmental Health::Risk Assessment; HEALTH CARE::Environment and Public Health::Public Health::Food Quality::Food Safety; ENFERMEDADES::infecciones bacterianas y micosis::infecciones bacterianas::infecciones por bacterias grampositivas::listeriosis; SALUD PÚBLICA::salud ambiental::salud::enfermedad ambiental::exposición ambiental::salud ambiental::evaluación de riesgos; ATENCIÓN DE SALUD::ambiente y salud pública::salud pública::calidad alimentaria::inocuidad de los alimentos

Publisher

Agència Catalana de Seguretat Alimentària

Related items

Acsa brief;03-maig-juny

Rights

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/

This item appears in the following Collection(s)