Mesures d’higiene per al sector de la restauració: mesures per a la contenció de la transmissió de la COVID-19

Medidas de higiene para el sector de la restauración: medidas para la contención de la transmisión de la COVID-19

Other authors

Departament de Salut

Publication date

2020-06-11T08:41:46Z

2020-06-11T08:41:46Z

2022-01-13



Abstract

Coronavirus SARS-CoV-2; 2019-nCoV; COVID-19; Restauració; Normes d'higiene; Neteja; Desinfecció; Mesures de contenció


Coronavirus SARS-CoV-2; 2019-nCoV; COVID-19; Restauración; Normas de higiene; Limpieza; Desinfección; Medidas de contención


Coronavirus SARS-CoV-2; 2019-nCoV; COVID-19; Catering; Hygiene measures; Cleaning; Disinfection; Containment measures


Document que proporciona recomanacions d'higiene personal i a la cuina, mesures organitzatives i pautes de neteja i desinfecció pels professionals del sector de la restauració per tal d'evitar el contagi del nou coronavirus COVID-19.

Document Type

Report
Published version

Language

Catalan

Spanish

Subjects and keywords

COVID-19 (Malaltia) - Prevenció; Aliments - Neteja; Restauració (Gastronomia) - Mesures de seguretat; DISEASES::Infections::Virus Diseases::RNA Virus Infections::Nidovirales Infections::Coronaviridae Infections::Coronavirus Infections; Other subheadings::Other subheadings::Other subheadings::/prevention & control; HEALTH CARE::Health Services Administration::Organization and Administration::Security Measures; TECHNOLOGY, INDUSTRY, AND AGRICULTURE::Technology, Industry, and Agriculture::Industry::Food Industry::Food Services::Restaurants; PUBLIC HEALTH::Environmental Health::Food Services::Food Handling::Food Hygiene; ENFERMEDADES::virosis::infecciones por virus ARN::infecciones por Nidovirales::infecciones por Coronaviridae::infecciones por Coronavirus; Otros calificadores::Otros calificadores::Otros calificadores::/prevención & control; ATENCIÓN DE SALUD::administración de los servicios de salud::organización y administración::medidas de seguridad; TECNOLOGÍA, INDUSTRIA Y AGRICULTURA::tecnología, industria y agricultura::industria::industria de alimentos::servicios de alimentación::restaurantes; SALUD PÚBLICA::nutrición en salud pública::alimentos::higiene alimentaria

Publisher

Agència Catalana de Seguretat Alimentària

Rights

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International

http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/

This item appears in the following Collection(s)