Marín-Sillué, Sònia
Ramos-Girona, Antonio J.
Sanchis-Almenar, Vicente
Cano-Sancho, German
Unitat de Micologia Aplicada, Departament de Tecnologia d'Aliments, Universitat de Lleida, Lleida, Spain.
Departament de Salut
2014-12-22T09:19:04Z
2014-12-22T09:19:04Z
2014-09
Micotoxines; Aliments; Consum humà; Mycotoxins; Food consumption; Micotoxinas; Consumo de Alimentos
Aquest estudi permet conèixer millor la realitat vinculada amb els principals contaminants químics que arriben al mercat català, així com l'exposició de la població. D'aquesta manera i si s'escau, es poden prendre decisions concretes per corregir situacions de risc per a la salut dels consumidors.
Catalan
Micotoxines; Aliments - Avaluació del risc - Catalunya; ANALYTICAL, DIAGNOSTIC AND THERAPEUTIC TECHNIQUES AND EQUIPMENT::Investigative Techniques::Epidemiologic Methods::Statistics as Topic::Probability::Risk::Risk Assessment; PUBLIC HEALTH::Environmental Health::Science::Environmental Health::Science::Microbiology::Mycotoxins; Catalonia; TÉCNICAS Y EQUIPOS ANALÍTICOS, DIAGNÓSTICOS Y TERAPÉUTICOS::técnicas de investigación::métodos epidemiológicos::estadística como asunto::probabilidad::riesgo::evaluación de riesgos; SALUD PÚBLICA::salud ambiental::ciencia::salud ambiental::ciencia::microbiología::micotoxinas; Cataluña
Agència de Salut Pública de Catalunya
2a ed.
Atribución-NoComercial-SinDerivadas 3.0 España
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/