Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10609/65826
dc.contributor | Universitat Oberta de Catalunya |
---|---|
dc.contributor | Oliver Pérez, Marisa |
dc.contributor | Creus, Amalia Susana |
dc.contributor.author | Company Girbau, Cristina |
dc.date | 2017-07-05T11:24:48Z |
dc.date | 2017-07-05T11:24:48Z |
dc.date | 2017-06 |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/10609/65826 |
dc.format | application/pdf |
dc.language.iso | cat |
dc.publisher | Universitat Oberta de Catalunya |
dc.rights | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
dc.subject | gastronomia |
dc.subject | influenciadors |
dc.subject | xarxes socials |
dc.subject | |
dc.subject | gastronomy |
dc.subject | influencers |
dc.subject | social networks |
dc.subject | |
dc.subject | gastronomía |
dc.subject | influenciadores |
dc.subject | redes sociales |
dc.subject | |
dc.subject | Social networks -- TFG |
dc.subject | Xarxes socials -- TFG |
dc.subject | Redes sociales -- TFG |
dc.title | Influencers gastronòmics: Una aproximació a les seves particularitats i a com bloguers i instagramers poden arribar a ser referències dins la comunicació gastronòmica |
dc.type | info:eu-repo/semantics/bachelorThesis |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract | |
dc.description.abstract |