Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2445/125966

Polyphenol fraction of extra virgin olive oil protects against endothelial dysfunction induced by high glucose and free fatty acids through modulation of nitric oxide and endothelin-1
Storniolo, Carolina Emilia; Rosselló Catafau, Joan; Pintó Sala, Xavier; Mitjavila Cors, Maria Teresa; Moreno Aznárez, Juan José
Universitat de Barcelona
-Malalties cardiovasculars
-Oli d'oliva
-Cardiovascular diseases
-Olive oil
cc by nc-nd (c) Storniolo et al., 2014
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/
Article
Article - Versió publicada
Elsevier B.V.
         

Mostra el registre complet del document

Documents relacionats

Altres documents del mateix autor/a

Storniolo, Carolina Emilia; Rosselló Catafau, Joan; Pintó Sala, Xavier; Mitjavila Cors, Maria Teresa; Moreno Aznárez, Juan José
Storniolo, Carolina Emilia; Rosselló Catafau, Joan; Pintó Sala, Xavier; Mitjavila Cors, Maria Teresa; Moreno Aznárez, Juan José
Storniolo, Carolina Emilia; Rosselló Catafau, Joan; Pintó Sala, Xavier; Mitjavila Cors, Maria Teresa; Moreno Aznárez, Juan José
Martinez, Nuria; Urpí Sardà, Mireia; Martínez-González, Miguel Ángel, 1957-; Andrés Lacueva, Ma. Cristina; Mitjavila Cors, Maria Teresa
Bodega, Patricia; Fernández Alvira, Juan Miguel; Santos-Beneit, Gloria; Cos Gandoy, Amaya de; Fernández Jiménez, Rodrigo; Moreno, Luis Alberto; Miguel, Mercedes de; Carral, Vanesa; Orrit, Xavier; Carvajal, Isabel; Storniolo, Carolina Emilia; Tresserra i Rimbau, Anna; Doménech, Mónica; Estruch Riba, Ramon; Lamuela Raventós, Rosa Ma.; Fuster, Valentín