Per accedir als documents amb el text complet, si us plau, seguiu el següent enllaç: http://hdl.handle.net/2117/87525
Títol: | Gelatine-based antioxidant packaging containing Caesalpinia decapetala and Tara as a coating for ground beef patties |
---|---|
Autor/a: | Gallego Iradi, María Gabriela; Gordon, Michael H.; Segovia Gómez, Francisco José; Almajano Pablos, María Pilar |
Altres autors: | Universitat Politècnica de Catalunya. Departament d'Enginyeria Química; Universitat Politècnica de Catalunya. ASQUAS - Agricultura Sostenible i Qualitat dels Aliments |
Abstract: | |
Matèries: | -Àrees temàtiques de la UPC::Enginyeria química -Antioxidants -Caesalpinia -gelatine film -Caesalpinia decapetala -Tara -antioxidant activity -lipid oxidation -beef patties -Antioxidants -Caesalpinia -Tecnologia dels aliments |
Drets: | http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/es/ |
Tipus de document: | Article - Versió publicada Article |
Compartir: |