Para acceder a los documentos con el texto completo, por favor, siga el siguiente enlace: http://hdl.handle.net/10230/37029

Wine and olive oil phenolic compounds interaction in humans
Boronat Rigol, Anna; Martínez-Huélamo, Miriam; Cobos, Ariadna; Torre Fornell, Rafael de la
-Hydroxytyrosol
-Tyrosol
-Resveratrol
-EVOO
-Olive oil
-RW
-Red wine
-Mediterranean diet
© 2018 by the authors. Licensee MDPI, Basel, Switzerland. This article is an open access article distributed under the terms and conditions of the Creative Commons Attribution (CC BY) license (http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/).
http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Artículo
Artículo - Versión publicada
MDPI
         

Mostrar el registro completo del ítem

Documentos relacionados

Otros documentos del mismo autor/a

Rodríguez-Morató, Jose, 1987-; Boronat Rigol, Anna; Kotronoulas, Aristotelis; Pujadas Bastardes, Mitona; Pastor, Antonio; Olesti Muñoz, Eulàlia; Pérez Mañá, Clara; Khymenets, Olha, 1974-; Fitó Colomer, Montserrat; Farré Albaladejo, Magí; Torre Fornell, Rafael de la
Soldevila-Domenech, Natalia; Boronat Rigol, Anna; Mateus Rodriguez, Julian Andrés; Diaz-Pellicer, Patricia; Matilla, Iris; Pérez-Otero, Marta; Aldea-Perona, Ana; Torre Fornell, Rafael de la
Boronat Rigol, Anna; Mateus Rodriguez, Julian Andrés; Soldevila-Domenech, Natalia; Guerra, Mercè; Rodríguez-Morató, Jose, 1987-; Varon, Carlota; Muñoz Aguayo, Daniel; Barbosa, Francina; Morales, Juan Carlos; Gaedigk, Andreas; Langohr, Klaus; Covas Planells, Maria Isabel; Pérez Mañá, Clara; Fitó Colomer, Montserrat; Tyndale, Rachel F.; Torre Fornell, Rafael de la
Soldevila-Domenech, Natalia; Boronat Rigol, Anna; Langohr, Klaus; Torre Fornell, Rafael de la
Boronat Rigol, Anna; Mateus Rodríguez, Julián Andrés; Soldevila Domènech, Natàlia; Langohr, Klaus